Tudjon meg többet a webfejlesztésdizájn új irányairól

A nehéz helyzetben lévő gazdaság és a kevés mennyiségű munkahely miatt sokan otthoni vállalkozásukat keresik az internet felé. De a webfejlesztésdizájn kritikus az online üzleti siker szempontjából. Folytassa az ismeretekkel a sikeres webfejlesztésdesign-technikákról, amelyek elősegítik vállalkozásának sikerét.

Tartsa oldalait ésszerű hosszúságban. Adjon hozzá tartalmat a webfejlesztéshely új oldalain keresztül, ahelyett, hogy a kezdőlap végére csapná. Az olvasók többnyire tétováznak abban, hogy továbblépjenek egy olyan oldalra, amely úgy tűnik, hogy örökké görget. Ha sok oldalnak kell lennie egy oldalon, akkor tegyen fel hiperhivatkozásokat az oldal tetejére és szakaszaira. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy túlságos görgetés nélkül navigálhassanak a rendelkezésre álló tartalomon.

Annak érdekében, hogy professzionálisabb közönséget vonzzon webfejlesztéshelyére, feltétlenül helyesírási hibák nélkül tervezze meg webfejlesztéshelyét. A webfejlesztéshely megtervezésekor használjon helyesírás-ellenőrzőt, és szükség esetén egy nyelvtan-ellenőrzőt. Ha van egy helytelen helyesírási és nyelvtani webfejlesztéshely, az emberek nem akarnak veled üzletet folytatni, mert azt gondolják, hogy ez nem szakszerű.

Ne használjon előugró ablakokat. Nem sokkal rosszabb, mint egy webfejlesztéshely meglátogatása, és felbukkanó pop-up hirdetések vagy hírlevelek feliratkozásának megtámadása. Sokan azonnal bezárja a webfejlesztéshelyet, ha előugró ablakokat használ, még akkor is, ha egy jól ismert márka vagy cég által üzemeltetett webfejlesztéshelyet. Ezért a bosszantó hirdetéseket el kell távolítania a webfejlesztéshelyéről, hogy elkerülje a látogatók bosszantását. Ha van olyan gazdagépe, amely előugró ablakok használatát igényli, akkor keressen egy újat.

A webfejlesztéslapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a webfejlesztésoldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődik, amikor valójában csak 20K-os lehet.

Használja az egyéni hibalapokat, hogy webfejlesztéshelye informatívabbá váljon. Például, ha azt akarja, hogy az emberek bejelentsék a webfejlesztéshelyén lévő halott hivatkozásokat, vagy tegyen egy szerveroldali szkriptet a 404-es oldalra, vagy rendelkezzen egy űrlappal vagy e-mail címmel, amelyet a látogatók használhatnak a hiba bejelentésére. Legalább 403, 404 és 500 hibákhoz egyedi oldalakkal kell rendelkeznie.

A felhasználói igényeket kiemelt prioritásként kell kezelnie. A jó webfejlesztésdesign mindig a látogató igényeit szem előtt tartja. Ez magában foglalja a felhasználói élményt, a használhatóságot, a felhasználói interakciót és az akadálymentességet. Ezek fontos megfontolások, amelyeket meg kell tenni. Ezért fontos, hogy a helyre szöget nézzenek.

Az új webfejlesztésdesign-trükkökkel kapcsolatos frissítésekhez csatlakoznia kell egy online fórumhoz. Amikor csatlakozik ezekhez az üzenőfalakhoz, olyan emberekkel találkozik, akik általában megértik az összes új webfejlesztésdesign-technológiát. Az új webfejlesztésdizájn technológia nélkül egy teljesen elavult webfejlesztéshelyre kerülhet.

Ha sok szöveget tartalmazó webfejlesztéshelyet tervez, okosan válassza ki a betűtípusokat. Míg a serif szöveg jól működik a cím vagy a címsor számára, a szöveg törzsének szerif betűtípussal kell rendelkeznie, amelyet a számítógép képernyőjén könnyebben lehet olvasni. Próbáljon meg olyan általános számítógépes betűkészleteket használni, mint például a Times New Roman és az Ariel.

Van egyértelmű navigáció. Amikor egy látogató meglátogatja az Ön webfejlesztéshelyét, győződjön meg arról, hogy átjuthat az Ön webfejlesztéshelyén. Ennek végrehajtásához tiszta navigációval kell rendelkeznie. Minden fontos linkkel rendelkezik jól látható helyeken. Próbáljon meg sok oldalt összekapcsolni a webfejlesztéshelyén. Engedélyezze az információk megtalálását a webfejlesztéshely minden részéről.

A webfejlesztésdesign nagyon egyszerű és nem zavaró lehet. Egyes technikák nehézek, ám ennek a tanácsnak a könnyebb lesz. A webfejlesztésdesign elsajátításának oka nem számít, ezek a tippek segítenek a tökéletes webfejlesztéshely felépítésében.