Hasznos IPhone tanácsok a tájékoztatott fogyasztók számára

Nincs okostelefon, ami ikonikusabb, mint az Apple iPhone. Ha olyan, mint a legtöbb, legalább egyszer azt gondoltad, hogy a következő telefonodat használod. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan juthat el a legjobb helyzetből az iPhone-tól, olvassa el a következő bekezdéseket az Apple iPhones néhány tippével kapcsolatban.

Számos fantasztikusan használja az iPhone hatalmas képességét, hogy segítse az idegen nyelvek tanulását. A szókincset és a fordítási segítségnyújtást kínáló alkalmazások nagyszámú nyelvre való letöltésével beállíthatja magát a világ valódi polgárává válásának útjára.

Ha a webhelycímek ".com" végének hozzáadása iPhone-ra egy házimunkát jelent, akkor nem kell. Csak írja be a fő kifejezést az URL-be, és a Safari a megfelelő helyre helyezi. Ez apró időmegtakarítónak tűnhet, de a telefon élettartama alatt sok percet takarít meg.

Kapcsolja ki a push értesítéseket az adatok használatának ellenőrzésére, valamint az akkumulátor élettartamának megőrzésére. A Push értesítések lehetővé teszik, hogy a telefon folyamatosan kapcsolatba lépjen az e-mail szerverekkel és az internetrel, hogy azonnal értesítést kapjon, ha valami történik. Ennek aktiválása azt jelenti, hogy új üzenetek és riasztások esetén ellenőrizni kell az e-maileket, a webhelyeket vagy más alkalmazásokat, de drámai lesz, hogy hogyan befolyásolja a telefon működését és teljesítményét.

Az Apple szuper könnyű meghatározást szerezni a szavak számára. Amikor meglát egy szót, egy definíciót szeretne kapni, függetlenül attól, hogy e-mailben, szöveges üzenetben vagy az interneten van-e, egy vagy két másodpercig megnyomhatja a szót, és egy kis előugró ablak jelenik meg ahol megadhatja a meghatározást.

Kerülje a túl sok alkalmazás telepítését a telefonra. Bár csábító lehet betölteni a készüléket, ne feledje, hogy a legtöbb felhasználó befejezi a hozzáadott alkalmazások többségének törlését. Ez költséges függőség lehet, és lassíthatja a készüléket is, különösen akkor, ha az alkalmazások frissülnek.

Ahhoz, hogy személyes legyen az iPhone és Siri, próbálja meg tanítani Siri családjának nevét. Például, taníthatod Siri-nak a házastárs nevét. Aztán ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét beszélné, amikor hívni akarja őt, azt mondhatja, hogy "Hívja férjemet" vagy "Hívja feleségemet." Ez sokkal jobban kielégítő!

Megpróbál beállítani tartalmi korlátozásokat az iphone-ra? Ezt bizonyos alkalmazások, például kifejezett zene vagy a YouTube-hozzáférés kikapcsolása esetén teheti meg. Ezt úgy tehetjük meg, hogy az Általános és a korlátozások megérintésével jár. Adja meg a jelszót, és a kiválasztott tartalom most korlátozott lesz. Ez egy nagyszerű dolog, amikor megpróbálja megvédeni gyermekeit az iphone használatával kapcsolatban.

Ha azt gondolod, hogy itt az ideje egy új telefonnak, az Apple iPhone valószínűleg valami, amit legalább remélsz. Tekintse át, mit olvasott el ebben a cikkben, hogy ötleteket kapjon arról, hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni ebből a csodálatos technológiából.