Ez egy jó ötlet, hogy megismerkedjen a vízvezeték-szereléssel

Tudta, hogy fennáll a veszélye a vízvezeték-csövek befagyasztására, ha van fűtött helyisége? Ez néha váratlanul előfordulhat, mert elvárja, hogy a ház szomszédos szobái elég melegek maradjanak. Erről és más vízvezeték-tippekről olvassa el a cikk többi részét.

Gyorsan cselekedj, ha a csövek megfagynak! Zárja le a vizet, és nyissa ki a csapot, hogy megolvadjon. A csapteleptől kezdve, és a jeges terület felé haladva, irányítson egy propán fáklyát vagy hajszárítót a csőhöz - ez gyorsan leolvasztja azt. Becsomagolhatja a csövet egy fűtőlapba is, vagy rá lehet irányítani egy hőlámpát, de ez sok időt vesz igénybe. Az utolsó megoldás az, ha a csövet rongyba csomagolják, és forrásban lévő vízzel öntsék rá.

Ellenőrizze a padlót, hogy nincs-e puha hely a WC körül, hogy megállapítsa a padló sérülését. Álljon a WC fölött, majd mozgassa oda-vissza, hogy megnézhesse, vajon a padlón gyengültek-e. Ez sok problémát és pénzt takarít meg, ha a probléma megoldása előtt valami szörnyű történik.

Ha van olyan vízvezeték-munkája, amelyet még meg kell tenni, ütemezze mindezt egyidejűleg. Kísértés lehet arra, hogy vízvezeték-szerelők jönnek ki minden apró dologért, ami történik, de egyes ügyekben a kannának a rúgása, amíg meg nem áll a lista, azt jelenti, hogy néhány dollárt megtakaríthat. Pénzt takarít meg azért is, mert sok vízvezeték-szerelő óránként tölti fel - nem tudnak tölteni több órát minden utazás esetén, ha csak egy utat tesznek ki.

A zuhanyfej cseréjekor ügyeljen arra, hogy a cserefej kiváló minőségű. Az emberek általában egy olcsó zuhanyfejjel választják a minőségi termék helyett. Sok olcsó termékhez hasonlóan az olcsó zuhanyfejek gyakran nem tartósak.

A vízcsövek lefagyásakor a károk jelentős és költségesek lehetnek. Szerencsére megakadályozhatja a csövek fagyását. A csúszási térben vagy az otthonán kívüli csöveket alaposan szigetelni kell. A hidegebb időjárás kezdetekor húzza ki és ürítse le a tömlőket, és zárja le a csaptelepeket. A megfelelő óvintézkedések sok pénzt takaríthatnak meg a vízvezeték-számláknál.

Ne tegyen tárgyakat a WC-kbe, amelyek nem tartoznak ide. Például, ha nő vagy, ne dobja el az egészségügyi betéteket vagy tamponokat a WC-jébe. Ez súlyos károkat okozhat a WC-ben, ami vízvezeték-szerelőt igényelhet, vagy ami még rosszabb, egy teljesen új WC-t igényelhet!

A csatornák minden hónapban történő kezelése nagyszerű módja annak, hogy elkerüljék a jövőbeli eltömődéseket és más problémákat, és ez egy nagyon egyszerű eljárás. Csak futtasson egy-két liter forró csapvizet a ház minden csatornájában.

Összefoglalva: fontos tudni, hogy mit kell vigyáznia, hogy ne kerüljön víz alatti vízvezeték-szerelési kérdésekre. Használja ki a cikkben adott nagyszerű tanácsokat, és örülni fog, hogy további néhány percet szánott tudásának továbbfejlesztésére.