Autót szeretne vásárolni? Használja ezeket a tippeket, hogy segítsen

Gondolt már arra, hogy fordítsa az asztalokat a márkakereskedéshez, amikor járművet próbál megvásárolni. Lehet, hogy annyira stresszes vagy, mert nincs megfelelő ismerete ahhoz, hogy rájuk fordítson dolgokat, és a lehető legjobb ajánlatot adja magának. Talán nem érti, mit csinálnak. Olvassa tovább, hogy megtudja, mit tegyen.

Soha ne vásároljon autót az első vásárláskor a bemutatóterembe. Minden autókereskedő megkísérel arra, hogy egy új kulccsal a kezében járjon el. Noha ez csábító lehet, vegye figyelembe, hogy ez nagy vásárlás. Szánjon rá időt vásárlásra, és győződjön meg arról, hogy az Ön által kínált üzlet valóban a legjobb az Ön számára.

Keressen nagyszerű ajánlatokat az interneten. Az internetes keresés sok pénzt takaríthat meg Önnek. Miután megtudta, melyik járművet szeretné, eljuthat a márkakereskedésbe a vásárláshoz, vagy elrendelheti, hogy a helyi kereskedő beszerezze az ön számára. Ha van egy közeli, menjen oda, vagy kérje megrendelését a márkakereskedéssel.

Ütkezéskor ne a havi kifizetésekre összpontosítson, hanem a teljes vételárra a feltételek végén. Lehet, hogy nagy havi díjat kap, de ha sok éven át fizeti ezt az összeget, akkor az új jármű sokkal többet fizet, mint amennyit megéri. Ehelyett gondoljon a lehető legjobb ár megszerzésére a teljes áron, valamint a finanszírozásra. Ezután módosíthatja a havi kifizetéseket.

Használt autó vásárlásakor legyen nagyon óvatos, mennyire tiszta az autó. Sok autókereskedő profi tisztítóval rendelkezik, akik vadonatújnak tűnhetnek egy darab szemétben. Az autót mindig szerelőnek ellenőrizze. Még akkor is, ha fantasztikusnak tűnik, a szerelő képes lesz észrevenni minden fontosabb problémát.

Tervezze meg, hogy sok időt tölthet autókereskedésekben. Nem akarsz rohanni, vagy úgy érzi, hogy rohan. Ez meg fogja bánni a döntéseit. Legalább egy egész délutánra van szüksége. Ha időre van nyomva, el kell hagynia, és másnap visszatérnie kell.

Nagyon jó tanács azok számára, akik egy használt autót szeretnének vásárolni, annak kiderítése, hogy mi az autó viszonteladási értéke. Nézze meg a Kelly Blue Book értékét, és hasonlítsa össze annak állapotával, amelyben a jármű jelenleg van, hogy megnézhesse, hogy az ár méltányos-e.

Mielőtt beleegyezik abba, megtudhatja a jármű futóteljesítményét. Még akkor is, ha tudod, hogy egy adott autónak meg kell bizonyos távolságot szereznie benne, győződjön meg arról, hogy továbbra is megteszi. Egy autó elveszítheti a túlórák hatékonyságát, ami jelentős költségeket jelenthet a szükséges helyekre való eljutáshoz.

Ha teljesen szerelmes egy bizonyos színbe vagy belsőépítészetbe, akkor ne keressen kevesebbet. Bár a kívánt jármű adott esetben nincs raktáron a helyi márkakereskedésben, kérdezze meg tőlük, hogy megszerezheti-e neked. A legtöbb márkakereskedés kapcsolatban áll más márkakereskedésekkel, és oda-vissza fog kereskedni a járművekkel. Ne feledje, hogy valószínűleg fizet egy kicsit extra összeggel, hogy fedezze a kereskedelem bizonyos költségeit.

A pártatlan barát segít bölcs döntést hozni az autójával. Ezek lehetővé teszik a hibák látását, így nem érzelmek alapján dönt. Azt is tudni fogják mondani, ha az autóban vannak olyan problémák, amelyeket Ön nem vett észre.

Most jobban meg kell értenie, amit a márkakereskedés megkísérel neked, amikor járművet vásárol. Stratégiáik és technikáik ismerete segít jobban felfedezni lehetőségeit. Nem akarja csak elvenni valamit, ha nem tud róla. Ehelyett szerezzen meg mit érdemel!

LAPOK

KATEGÓRIÁK

ARCHÍVUM