Befektetés az ingatlanba: amit tudnod kell

Izgalmasnak hangzik, ha ingatlanmogulmá válik, igaz? Nos, izgalmas lehet, de meg kell győződnie arról, hogy alaposan megtervezi a dolgokat. Itt talál néhány alapvető tanácsot, amelyekkel a jobb lábát indíthatja el.

Ügyeljen arra, hogy a költségvetés alapján reális célokat tűzzen ki. Nem szabad kitűznie azt a célt, hogy tíz házat vásároljon egy hónap alatt, ha csak százezer dollár van a nevedre. Állítson fel ésszerű elvárásokat, hogy minden áron elkerülje a visszaeséseket.

Ne félj pénzt költeni a marketingre. Könnyű csak a számokra összpontosítani, és rögzíteni, hogy a marketing mennyibe kerül. Fontos azonban, hogy a marketingről mint önmagában történő befektetésről gondoljunk. Ha helyesen hajtják végre, akkor a végén csak az lesz az ön számára hasznos.

Érdekességek a világból

üvegkorlátok

Fűtésszerelő

Wc szerelőelem állvány

Falba építhető wc tartályok

társasház generálkivitelezés

gin

timar

nyékládháza

rum

mellplasztika

térdkopás

csípőkopás

100% Goose Down Pillows

A hírnév fontos, ha belépsz erre az arénára. Ezért elengedhetetlen, hogy minden ingatlanügylet során őszinte és őszinte legyek. Ez megteremti a hitelességét a városban, ha hűséges ügyfelek bázisát felépíti.

Mindig kellő időben, amikor megbeszélést kezdeményez egy potenciális ügyféllel. Ez azt jelzi, hogy üzletet ért, és nem mutat tiszteletlenséget potenciális ügyfelének. Ha későn érkezik egy értekezletre, akkor azt mutatja, hogy szervezetlen és nem törődik vevőivel, ami elveszíti őket.

Menj egy olyan területtel, amelyet máris ismersz. Egy piaci szegmensre korlátozódva megkönnyíti a szükséges készségek elsajátítását. Dolgozzon egy olyan fülkével, amellyel ismerkedik, függetlenül attól, hogy házat megfordít, megkezdi otthoni vásárlását, vagy olyan ingatlanokat vásárol, amelyek alacsony előleget igényelnek.

Tudjon meg többet az adóügyi törvényekről és a legutóbbi változásokról. Az adójogszabályokat rendszeresen frissítik és módosítják, ami azt jelenti, hogy rajtad múlik, hogy lépést tartson velük. Időnként az ingatlan adózási helyzete valóban nehézségeket okozhat. Ha úgy tűnik, hogy egyre vastagabb a menedzsment, vegye fontolóra adóügyi tanácsadót.

Győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e olyan költségvetéssel, amikor ingatlanba fektet be, amely magában foglalja azt az összeget, amelyet fizetnie kell a felvásárolt ház javításához. Nem akarja elfújni az összes pénzt az ingatlanszerzésért, csak hogy kiderítse, hogy nem engedheti meg magának, hogy megjavítsa.

Csatlakozzon más online csoportokba fekvő befektetőkhöz, vagy kövesse azon sikeres ingatlanbefektetők blogjait. Ez segítséget nyújt abban, hogy tájékozódjon az ingatlanpiacra vonatkozó értékes információkról. Még személyesebb légkörben is beszélgethetsz.

Ha ingatlant vásárol, és ki akarja bérelni, ne felejtse el bölcsen bölcsen választani. A leendő bérlőnek elegendő pénzeszközzel kell rendelkeznie a betét és az első hónap bérleti díjának befizetésére. Ha azt mondják, hogy ez nem lehetséges, akkor nem is képesek fizetni bérleti díjat. Keressen egy másik bérlőt.

Remélhetőleg megtanult néhány nagyszerű tippet az ingatlanbefektetéshez. Az előző beruházások nem kicsik, ami sokkal értékesabb tanácsokat ad a nagyszerű tanácsokhoz. Csináld okosan, és csinálsz egy csomó pénzt.