Biztosítási rejtélyek: Amit nem szabad tudni a biztosításról

Senki sem akarja fizetni a biztosítási díjakat anélkül, hogy tudná, mit keresnek érte. Van mindenféle dolog, amit egy átlagember nem tud a biztosításról. A következő cikk segít megtanulni néhány fontos információt annak érdekében, hogy megkapja azt, amit fizet.

Mindenképpen rendelkezzen fotográfiai bizonyítékkal az összes fontos holmijáról. Ez biztosítja, hogy képes legyen őszintén és pontosan követelni azt, amit elveszített a biztosítótársaságtól. Ha nem ezt tette meg, akkor kérdezze meg barátaival és családtagjaival, hogy vannak-e képek, amelyek tartalmazhatnak vagyont a háttérben.

Írjon naplót minden, a biztosítótársasággal folytatott beszélgetéséről, ideértve a beszélgetés dátumát, idejét és hosszát. Ez biztosítja, hogy Ön és a biztosító társaság egyaránt ugyanazon az oldalon legyenek a mondottakkal kapcsolatban. Ezen információk rögzítése elősegítheti a település elérését abban az esetben is, ha a biztosítótársaság hibásan kezeli őket.

Biztosítás vásárlásakor feltétlenül vásárolja meg az interneten. A legtöbb biztosítótársaság kedvezményeket kínál azok számára, akik lefedettségüket az interneten, nem pedig személyesen vagy telefonon vásárolják meg. Egyesek 5-15% közötti kedvezményt kínálnak. Lehet, hogy eleinte nem sok, de idővel összeadódik.

Ha jelentős veszteség iránti kérelmet nyújtott be, ne feledje, hogy a biztosító társaság feladata ezen igény minimalizálása, de a te feladata, hogy visszaszerezze azt, amit elveszített. Nagyon szerencsés lehet, hogy megbízható, alapelvvel működik együtt, de meg kell értenie, hogy Ön és a vállalat ténylegesen keresztezi a céljait, és hogy ügyvédnek kell lennie a saját veszteség megtérítésében.

Világosan magyarázza el, mi történt, hogy gyorsan reagáljon igényére. Lehet, hogy még fényképeket is készít. Ne hozzon létre egy történetet vagy ne tegye rosszabbnak a károkat, hogy több pénzt szerezzen, mivel erre nagy bajokba kerülhetnek, ebben az esetben nem kaphat semmit.

Az Ön számára megfelelő biztosítási terv megtalálásához először meg kell értenie, mit kínál a terv. A biztosítást nem könnyű megérteni a világban, de amikor a dolgok túl zavarossá válnak, kérjen segítséget a társaságtól. Ha nem gondolja, hogy a vállalat igaz, kérdezzen meg egy ismerősét, aki segít.

Ha túl drága a biztosítás, keressen olcsóbbat. Győződjön meg róla, hogy tudja-e a jelenlegi biztosítási díját a kötvény lemondása miatt. Érdekesebb lehet várni, amíg meg kell újítania a biztosítását, hogy átváltjon, hogy ne fizessen nevetségesen magas lemondási díjat.

Összegezve: bölcs dolog tudni mindent, amit tudhat a biztosításról. Soha ne vegye magát olyan biztosítási tervbe, amelyről Ön nem ismeri. A fenti cikk célja, hogy segítsen felkészülni az Ön vagy családja igényeinek leginkább megfelelő biztosítási terv kiválasztására.