Tippek, amelyeket a video forgalmazók valóban használhatnak

A mai igényes üzleti világban minden előnyere szükség van. A video marketing egy nagyszerű módja annak, hogy olyan közönséghez forduljunk, amelyet a versenytársak nem használnak fel. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan hozhatja létre a lehető legjobb videót.

A Google keresési történetek kiváló módja annak, hogy távol tartsd magad a kamerától, miközben hatékony videomarketinget hoznak létre. Keres a webhelyein, és megmutatja a világnak, hol találhatók, kik hivatkoznak rájuk, és mit tartalmaznak, lehetővé téve az embereknek, hogy megtudják, miről van szó.

A videóid népszerűvé válnak, ha hatékonyan megosztják azokat. Létre kell hoznia egy fiókot a YouTube-on és más, hasonló közönség által használt webhelyeken, bemutatnia kell a videóit a webhelyén vagy a blogjában, és meg kell osztania azokat a közösségi hálózatokon. Ha lehetséges, kérje meg más bloggereket és a közösségi hálózatokon befolyásoló embereket videóinak megosztására.

Ha szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, akkor a legjobb módja annak, hogy elképzelést adjon számukra arról, hogy mit csinál, ha elkészít egy videót, amely dokumentálja a szolgáltatás elvégzéséhez szükséges különféle lépéseket. Ha ezt a szolgáltatást egy ügyfélnek legközelebb elvégzi, akkor barátjának kell követnie egy kamerával.

Ha marketing célokra készít egy videót, tartsa be 2 perc alatt. Azt akarja, hogy a célközönség figyelje az egész üzenetet, és ha túl hosszú, akkor potenciálisan elveszíti a közönséget, amikor kattintanak. A gondolatokat vagy üzeneteket bármikor folytathatja egy követő videóban, ha szükséges.

A legelső dolog, amit tennie kell, egyszerűen elhozza a videóit. Keressen néhányat, és nézze meg, mi vonzza az emberek figyelmét. Ki kell derítenie, hogy melyik témát ismeri a legjobban, és kitalálnia annak módját, hogy érdekes legyen. Az emberek szórakozni akarnak.

Kezdje a művelet közepén. Ne kezdje azzal, hogy azt mondja: "Helló, annyira vagyok", különben elveszíti a nézőt. Ha bikákkal tervez futni, indítsa el a videót futás közben! Ha arra kéri a nézőt, hogy tegyen egy másodpercet, akkor nem mozgatja a következő videót.

A videók használata az üzleti élet megkönnyítése érdekében tervszerűnek tűnik. Használja ki az éppen olvasott tippeket, és légy kreatív. Nagyon keményen próbáltál a társaságoddal, tehát próbáld meg keményen a videóddal. Lehet, hogy ez a legjobb dolog, amit mindenki megtesz a vállalkozása számára.