Problémái vannak az affiliate marketinggel? Kérjen segítséget itt

Mindenki meggondolná, hogy leányvállalati marketingszakember legyen, ha tudná, hogyan kell ezt csinálni. A tudás hiánya az, ami a legtöbb embert távol tartja. Ebben a cikkben néhány tippet olvashat, amelyek segítségével elkezdheti a marketinget, vagy segítheti jelenlegi kampánya növekedését. Itt a tudás a kulcs, ezért feltétlenül olvassa el.

Amikor affiliate marketing hirdetéshez ír másolatot, könnyítse meg olvasója számára a kívánt információkat. Kerülje a bonyolult kifejezéseket vagy a szakzsargont, legyen rövid a bekezdés, és amikor csak lehetséges, használjon pontokat. Az olvasók valószínűbb, hogy gyorsan átvizsgálják az értékelést, és döntést hoznak, mint egy hosszú cikket.

Ügyeljen arra, hogy az ügynök hogyan próbálja eladni Önt egy alacsonyabb rangú vállalatnál. Egyes ügynökök azt mondják, hogy a magas minősítés nem számít, vagy hogy bennfentes információval rendelkeznek a cég erejét illetően. Az ilyen ügynökökben nem szabad megbízni, és többé ne üzleteljen velük.

A valós idejű statisztikák elengedhetetlenek. Ezek a statisztikák azt mutatják, hogy hány látogató járt át webhelyén, és hányan vásároltak.

Az affiliate marketinggel webhelyének őszintének és megbízhatónak kell lennie. Az olvasók okosak, tudják, mi az affiliate link. Ne reklámozzon olyan termékeket, amelyekben személyesen nem hisz, és ne tegyen fel túl sok hirdetést. Ha olvasói nem bízhatnak benne, nem térnek vissza.

Amikor tartalmat ír oldalaihoz, hogy a társult termékeit népszerűsítse, meg kell győződnie arról, hogy az alapvető olvasóknak ír. Ez nem a Wall Street Journal közönsége. Hagyja teljesen ki belőle a számokat és a statisztikákat, és ne őrüljön meg, ha lila prózával festi lapjait. Minél egyszerűbb, annál jobb, ha írásról van szó.

A keresőoptimalizálás az affiliate marketing fontos része. Ha webhelye nincs rangsorolva azon keresési kifejezések alapján, amelyeket az emberek a termékek keresésére használnak, akkor meg fogják találni a termékeket, mielőtt Önt találnák meg. Ez azt jelenti, hogy nem ön vezeti őket oda, és ez azt jelenti, hogy nem keres jutalékot, amikor vásárolnak.

Egy nagyszerű affiliate marketing tipp, ha szerepeltet egy kiemelt bejegyzést vagy cikket a webhelyén. Egy kiemelkedő oldallal remekül felkeltheti az ügyfelek érdeklődését. Ha gyakran cseréli, akkor az ügyfelek visszatérnek, hogy megnézzék, mit tett meg legközelebb.

Okosan használja a szöveges hirdetést. A szövegen belüli reklám a cikkben található hiperhivatkozásokra utal. nagyon könnyű létrehozni, de a legtöbben nem kattintanak az ilyen hivatkozásokra. Ha szöveges hirdetést használ, feltétlenül magyarázza el, hogy a link hova viszi azt, aki rákattint.

Óvakodjon a csalásoktól. Előfordulhat, hogy egy cég olyan bevételt ígér Önnek, amelyet soha nem fizet ki, vagy olyan terméket kérhet piacra, amely nem azt nyújtja, amit a reklámok ígérnek. Olvassa el a programokról szóló véleményeket, mielőtt csatlakozna valamelyikhez, és tesztelje a terméket, mielőtt eladja. Ha bedől egy átverésnek, elveszíti az idejét és az értékesítői hitelességét

Használja telefonja rögzítési funkcióit útközben felmerülő ötletei megörökítéséhez. Ha nincs felvevő a telefonján, hívja fel magát, és hagyjon hangpostaüzenetet az ötletével. Egy remek ötlet a forgalom javítására vagy egy új ötlet a bloghoz a legfurcsább helyeken is eltalálhat. Készüljön fel arra, hogy meg tudja örökíteni a ragyogás felvillanásait.

Remélhetőleg az imént elolvasott cikk segíteni fog a sikeres leányvállalattá válás útján. Mielőtt ténylegesen megtenné ezt az ugrást, emlékeznie kell arra, hogy a marketingben semmi sem annyira fontos, mint a marketing ismerete. Győződjön meg arról, hogy megértette ezeket a tippeket, mielőtt megpróbálná használni őket.