Jó tudni mielőtt főiskolába kezdenél

Nem mindig könnyű elkezdeni a főiskolán. Egy új helyen vagy, ahol nem tudod. Az emberek gyakran nehezen használják fel a főiskolai életet. Az itt felsorolt ​​tanácsok sikeres átmenethez vezetnek.

Készítsen egy ellenőrzőlistát az összes szükséges vagy kívánt eszközről és készletről, mielőtt felkészítené a következő főiskolai tanfolyamot. Győződjön meg róla, hogy mindent meg kell tudnia készíteni az iskolában, hogy elkerülje a szülei segítségét. Ez különösen akkor igaz, ha legyen távol otthonról.

Tanulmányi készségtanfolyamok megtanítanak értékes tanulságokat az egyetemi sikerre. A társalgás tanfolyamok eltérnek a középiskolától. A tanulmányi készségek osztály megtanítja Önt, hogyan lehet leginkább sikerülni a főiskolai órákban.

Fókuszban kell tartani a fokozatokat, és egyensúlyt kell hoznia más tevékenységekkel.

Amikor iskolába jársz, könnyű lehúzni az egész éjszakát a pártok és osztályok, valamint a házi feladatok elvégzésére, de fel fog térni. Ha nem kapsz helyes pihenést, akkor nem lesz olyan koncentrált az osztályban, ahogy kellene.

Mindig megpróbáljon megvásárolni a használt könyveket, hogy pénzt takarítson meg. A tankönyvek nagyon költségesek lehetnek. Ha a kollégium már sokat költ, akkor minden pénzt meg kell mentenie. Vásároljon online könyvesboltokban, ha korábban használt könyveket keres.

A professzorok intelligensek, és értékes tanácsokat adhatnak neked. Kérdezd meg őket, és segítséget kapsz, amikor szükséged van rá.

A tankönyvek nem olcsóak, és önnek egy vagyonba kerülhetnek, ha vadonatújakat vásárolnak. Gyakran megvásárolhatja őket, és sok pénzt takarít meg azáltal, hogy megvásárolja a használt tankönyveket.

Ne higgye, hogy jó a középiskolában. A legtöbb új társa hasonló háttérrel jött, és nem tudja, ki vagy.

Válassz olyan választópályákat, amelyek nagyon különböznek az egész fórumon. Első főiskolai éve az ideje, hogy kiszélesedjen, és bővítse a látószögét.

Vegyen egy tíz perces vagy hosszabb szünetet óránként, amit tanulmányoz. Készítsen menetrendet magának, és tartsa be.

Ügyeljen arra, hogy elkerülje. Valószínűleg sok papírt fogsz írni az egyetemen. Győződjön meg arról, hogy megértette, hogyan kell helyesen hivatkozni a művekre a véletlen plágium elkerülése érdekében. A professzorok ellenőrzik a plágiumot, ezért mindig azt szeretné tudni, hogy minden, amit írsz, a tiéd.

Ha a következő nap nagy vizsgát kell tennie, olvasd el az összes jegyzetedet utoljára az ágy előtt. Ez segíteni tud Önnek abban, hogy ezt az információt alvás közben feldolgozza. Az agyad összekapcsolja az alvást, így az információ marad az ébrenlétben.

Ha egy pár szakember között meglehetősen korán szakadtál, akkor tervezed, hogy minden tanszékből kiindulási osztályokat vegyek. Ezzel megadhatja, hogy melyik főnek érzi magát.

Ha teljes munkaidős állása van, és felsőoktatásban szeretne részt venni, az online órákat online. Az online iskolák tökéletesek a nem hagyományos matriculánsok számára, akik távolról kell tanulniuk, vagy furcsa ütemezéssel kell rendelkezniük. Az online egyetemek nagyon rugalmasak az Ön ütemezéséhez és ahol csak lehetséges.

A csomag csak akkor fontos, ha a kollégiumban tartózkodik. A kollégiumi szobák kicsiek és gyorsan feltöltődnek. Írja ki az alapvető listát, amire szüksége van, majd szigorúan vásároljon benne. Sok okos tárolási lehetőség közül választhat.

Az egyetemre izgalmas és felszabadító élmény sok ember számára. Az új szabadsága kísértésnek számít, meg kell ütemezni az idejét, hogy tanulmányozhassa és megoszthassa az osztályt. Ne felejtsd el, hogy a főiskolára a felnőttek szerzéséről van szó.

Könnyebb lesz sikeres, ha a körülötted lévőek komolyan veszik tanulmányaikat. Mindig szórakozhatsz együtt! Találhat olyan embereket, akik kiegyensúlyozott megközelítést alkalmaznak a főiskolán.

Nagyszerű idő lesz és lenyűgözni fogja a dátumot. Beleegyezzen a szobatársával.

Ne csatlakozzon a campus kormányzati tevékenységeiig, amíg nem vagy egy évre. Használd az első évet, hogy kitaláld melyik pozíciót szeretnéd kitölteni, és hogyan szeretnél megközelíteni a campus kormányzatán (ha egyáltalán).

Amint korábban említettük, a kollégiumi kiigazítás nehéz. Nem mindig könnyű elkezdeni egy új életet, de a fenti cikkben szereplő tippek segítenek elérni céljait.