Iphone: Hogyan használjuk a potenciálját

Jó és hátrányos az iPhone tulajdonosa. Az alkalmazások végtelen lehetőségei elképzelhetőnek tűnnek.

Győződjön meg róla, hogy az iPhone elérhetővé válik az új frissítések. Ez biztosítja, hogy a telefon.

Szerezzen nagyobb nagyobb billentyűzetet, hogy könnyebben böngészhessen az iPhone készülékével. Az iPhone képes arra, hogy nagyobb beépített billentyűzetet biztosítson Önnek. Csupán fordítsa az iPhone-t oldalra, és érintse meg a címsávot!

A fejhallgató kábelét is használhatja. Készenléti állapotban nyomja meg a kábelen található gombot. Ez segít biztosítani, hogy ne rázza meg a telefont, és hogy elmosódott képet készítsen.

Most a helyszín alapján beállíthatja a helyalapú emlékeztetőket. Nem kell elmondania Sirinek, hogy emlékeztesse Önt, hogy cselekedjen 17:00 órakor. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. Az iPhone felismeri, amikor hazaér, és emlékezteti Önt a feladatára. Emlékeztetheted magad, még akkor is, ha nem tudod megjósolni, hogy mikor lesz haza.

Mondja el, hogy egy közeli száraz tisztítót keres az interneten. Ha megtalálta a számot, nem kell visszalépnie a telefon menüjébe a híváshoz. Csak nyomja meg a számot; Ön azonnal csatlakozik a hívni kívánt vállalkozáshoz.

Az iPhones sok embere a Safari-t vagy a Mail-et sokat használja anélkül, hogy tudná, hogyan mentheti a képeket a böngészőjéből. Egyszerűen érintse meg azt a képet, amelyet menteni szeretne, és tartsa az ujját két vagy három másodpercig. Ezután egy doboz jelenik meg, amely arra kéri Önt, hogy mentse a képet az iPhone készülékére.

Ha van iPhone készüléke, akkor valószínűleg már tudatában van annak, amit kínál. De nehezen lehet teljes mértékben kihasználni az összes funkciót, ha nem tudod, hogyan kell őket elsajátítani. A fenti tippek kevesebb időt keresnek, és több időt fognak igénybe venni az iPhone teljesítményének kihasználásával.